На здравните работници: БЛАГОДАРЯ! На 7-ми април отбелязваме Световния ден

...
На здравните работници: БЛАГОДАРЯ! На 7-ми април отбелязваме Световния ден
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски разчувства всички: Будители, герои, воини, спасители, БЛАГОДАРЯ

На здравните служащи: БЛАГОДАРЯ!

На 7-ми април означаваме Световния ден на здравето и професионален празник на здравния служащ! Това написа във фейсбук генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски.

Будители, герои, воини, спасители – мъчно е да се заключи с една дума подвигът на всички здравни служащи и каквото и да кажем, ще бъде незадоволително за това, което всички вие, сътрудници, направихте през последната година – година на тежки тествания, изпълнена с доста ограничения, само че и с доста поучения. 

Затова споделям голямо " Благодаря! "! Благодаря за Вашата титанична работа. Благодаря за издръжливостта и лоялността към специалността. Благодаря за всеотдайността, духовната благотворителност, за смелото и безкористно осъществяване на професионалния дълг. Да спасяваш животи значи да бъдеш съдбоносен от ориста. Желая ви да сте здрави, все по този начин задружни и да дарявате вяра.

Борейки се с COVID-19, всички вие демонстрирахте същински чудеса на професионализма. За страдание, подлата болест не пощади част от нашите сътрудници – над 120 лекари, медицински сестри, санитари, водачи на коли за спешна помощ изгубиха живота си, спасявайки други. Дълбок реверанс!

Генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски , д.м.н., FACS

Началник на ВМА
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР