На заседание бяха разпитани братът на убитата Евгения Владимирова, Николай

...
На заседание бяха разпитани братът на убитата Евгения Владимирова, Николай
Коментари Харесай

Братът на убитата Евгения: Напъхали са я в куфар като животно

На съвещание бяха разпитани братът на убитата Евгения Владимирова, Николай Чорбанов, както и Николай и Габриел Димитров – мъжът, с който тя е имала случка през лятото на 2021 г. 
“Не знам по какъв начин човек 1,70 м висок влиза в куфар ” 
“Не са могли да я напъхат и са я смазали като животно. Това съобщи прочувствено пред съда братът на убитата.

33-годишната жена изчезна на 13 октомври 2021г, а месец по-късно бяха арестувани по обвиняване в ликвидиране брачният партньор й Орлин Владимиров (на снимката) и татко му Пламен Владимиров.             



“Той е умопобъркан, не показва страсти, не се кара, не е имал смелостта да се разбере с нея ”. Така братът на Евгения разказа Орлин, написа “24 часа ”.

За бащата на Орлин сподели, че е пияч, който бил предварително пенсиониран от ДАНС поради систематична корист с пиенето.

На взаимна отмора Пламен си носил цяла каца с алкохол и от сутринта пиел на балкона.
Братът на Евгения описа,
че бил очевидец на това по какъв начин Орлин и Евгения са се карали къде да вървят на отмора, не я подкрепил, когато я оперирали от щитовидна жлеза, а през април 2020 година я изгонил от у дома.

Орлин и Евгения се разминавали и по въпроса дали да имат второ дете. Тя желала, а той не. Аргументът бил, че в случай че се разделят, не било ясно по какъв начин ще поделят децата.  

Чорбанов се възмути, че три дни след изгубването на Евгения Орлин е вечерял с него и фамилията му. 

“Той не участваше интензивно в търсенето, написа ми по известия, посредством които искаше да разбере какво знаем и какви са версиите ”.        
Габриел Димитров,
с който Евгения е имала връзка, описа, че са се срещнали на къмпинг “Градина ”.

Той дефинира връзката им като случка. По това време и Габриел имал другарка, с която на 11 септември 2021 година сключили брак. 

След като се оженил, връзките му с Евгения траяли. Двамата се срещали в хотел, като последната им среща е била на 12 октомври в хотел в ж.к. “Горубляне ”.    

При една от срещите им другарка на Евгения й споделила, че забелязала колата на Орлин в региона. Тогава са се породили подозрения в Евгения, че я следи.

Делото продължава с разпит на още очевидци.       
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР