„На Юпитер – планетата на добрата съдба, късмета и щедростта

...
„На Юпитер – планетата на добрата съдба, късмета и щедростта
Коментари Харесай

Този 12 април определя 13 г. напред за всеки и за всички ни

„ На Юпитер – планетата на положителната орис, шанса и щедростта прави исторически съвпад с Нептун – планетата на вярата, духовността и изкуствата. Ако по някакъв метод сте свързани с работа с хора, с връзка, с изложение във всичките му форми, с медии, с просвета, с мода, с дизайн, с архитектура и строителство, със обществени мрежи, би трябвало за вас да стартира доста бодър интервал за намиране на поддръжка, обвързван и с финансови придобивки.

Но за безусловно всеки представител на безусловно всяка зодия този съвпад е определящ за 13 години напред. Не сме имали подобен от 1856 година и няма да имаме до 10 май 2188 година или над 166 година напред”, написа

Причината е, че и двете планети – най-мощният остарял Юпитер и откритият през 1846 година Нептун са в Риби, а това са точно двете планети, които господстват над този знак, обвързван точно с раздаването, с приемането на пари. Този съюз е повече от мощен. Иначе на всеки 12 или 13 години двете планети се засичат в някой знак. Но едвам на 12 пъти по 12 години това става в техния личен, където са „ на трон”. Рядкостта на срещата е поради обстоятелството, че до момента в който на Нептун са потребности 168 година за цялостна обиколка към Слънцето, за Юпитер за потребни едвам 12 година

Различните знаци от зодиака – всеки от нас, ще бъде допрян по друг метод от този съвпад. Затова някои ще усетят незабавно или в границите на месец смяната, а за други това ще отнеме по-дълъг интервал – може и година.

Очакванията са по-чувствителните хора първи да се приспособяват. Причината съгласно астролозите е, че Нептун е прекомерно отдалечена от Земята планета и нейните трептения се усещат първо от най-сетивните същества, а след това от останалите.

Общото е, че за всички стартира чисто нов пресен витален цикъл, който ще завърши чак през 2035 година, предвижда Сюзан Милър.

Според нея положителната вест за света е, че този съвпад е добър за интернационалните връзки – мощно благоприятства всяка връзка.

Освен за изкуството, науката и медицината също ще бъдат облагодетелствани с подем, а Милър чака да имаме окончатена победа над ковид не по-късно от март идната година – тя е много точна в датите, когато предсказва развиването на пандемията, както можете да видите от други нейни оценки през последните 2 година Защо тя чака края на К19 като изтезател на света тогава – тъй като Сатурн напуща Водолей, който се свързва с дихателната система.

Изобщо, астролог №1 на Америка назовава идния интервал, който започваме Тържество на живота!

Тя планува новата ера, която започваме с този пресен цикъл като римейк на златната епоха на джаза от 20-те години на предишния век, като време на избавление, на артистизъм, на възобновление на духа и благосъстоянието след години на инспекция, през които сме минали.

Енергиите на приближаването на планетите се усещат цялостен месец, само че кулминационната точка идва навръх 12 април.

Късметът ни е, че Юпитер е нарличан Планета на огромното благополучие, а в съюз с Нептун би трябвало да донесе естетика и обич, с изключение на нормалните пари и награди за минали заслуги, които се свързват по концепция с него.

Опитайте се да запомните сънищата, които имате тези дни, може би ще бъдат знак за смяна. На самия 12 април можете и да си запишете и да пресъздавате своите фантазии, с цел да изпратите сигнал към Господ и Вселената за сбъдването им.

Мария Пенчева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР