На яхта ще посрещне рождения си ден днес пловдивският художник

...
На яхта ще посрещне рождения си ден днес пловдивският художник
Коментари Харесай

Торта от пълнени чушки за ЧРД на Наско Хранов

На яхта ще посрещне рождения си ден през днешния ден пловдивският художник Атанас Хранов. Той е на борда дружно с мореплавателя Стефан Акрабов. Двамата се намират на Евия - втория по величина гръцки остров след Крит, обособен от континенталната част на Гърция от тесния пролив Еврип.

Акрабов е решил да изненада рожденика, като подготви специфична торта от пълнени чушки, рецептата за която той пази в строга загадка. За страдание на двамата обаче времето се оказва много прохладно. " Прогнозата беше за 20-22 възела вятър, само че поривите доближиха до 40 възела ", показа лазарникът.

Миналата година Наско Хранов почерпи гостите си с торта от октоподи. Известният измежду пловдивската бохема с приключенския си дух създател замисли тогава ексцентрично яхтено празненство за празника си, като бе на Азорските острови.

" По принцип съгласно християнската вяра доста по-голям е именият ден, тъй че аз не акцентирам толкоз доста на рождения ", показа художникът. Затова и на Атанасовден обичайно празникът е много по-шумен, а Хранов събира десетки другари в обичаното си пловдивско заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР