На всекиго от нас му се е налагало да отседне

...
На всекиго от нас му се е налагало да отседне
Коментари Харесай

Никога досега не сте виждали подобно нещо като това, което мъж и камериерка направиха в хотелска стая

На всекиго от нас му се е налагало да отседне в хотел – дали тъй като сме били на отмора или пък на командировка. Каквато и да е повода едно е ясно – в случай че сме сами, то това може да се окаже много скучно, написа jenata.blitz.bg.

 

Всеки ден ставаме в една и съща стая, яден съвсем една и съща храна и вижда едни и съши хора.

Това обаче може да има и своята занимателна страна. А доказателство за това са нещата, които мъж от Азербайджан направи в хотелската си стая 

Първоначално нещата, които той извърши изкараха акъла на камериерката, която трябваше да чисти стаята му в продължение на девет дни, само че в следствие сред тях за почна занимателна „ игра ”.

Определено в никакъв случай сходно нещо не ви е хрумвало, само че подсигуряваме ви, че в случай че го извършите идващият път щом отседнете в хотелска стая ще останете за дълго в спомените на камериерката.

Мъжът почнал да употребява чаршафите, възглавниците и всички други движимости от стаята си, с цел да прави невероятни творения. След това той умерено напускал стаята си, с цел да прави нещата, които му предстоят. 

За негова изненада камериерката била със забележително възприятие за комизъм и самата тя оценила творенията му и даже почнала да му оставя бележки.

Ето защо тъкмо приказваме. /  jenata.blitz.bg
 

 hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-01
 hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-02
 hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-03
 hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-04  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-05  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-06  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-019  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-08  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-09  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-010  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-011  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-012
 hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-013
 hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-020  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-015  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-016  hotel-guest-competition-housekeepers-azerbaijan-018

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР