На всеки от нас му се е случвало да намери

...
На всеки от нас му се е случвало да намери
Коментари Харесай

Често намирате дребни монети навън? Ето какво означава това

На всеки от нас му се е случвало да откри стотинка на улицата, до момента в който се разхожда. Обикновено в такива случаи се радваме на шанса си, прибираме паричката в джоба си и забравяме за нея.

Ако обаче постоянно ни се случва да намираме дребни монети на пътя, става дума за освен това от щастлива случайност. Това е метод, посредством който наши умряли близки се пробват да ни дадат сигнал, че бдят над нас и ни закрилят, безапелационни си медиумите.

 Ангел пазител

Честото намиране на дребни пари по пътя е знак, изпратен ни от създания от други измерения. Това са наши ангели-пазители, които желаят да ни кажат, че ни следят и наблюдават за нашето благоденствие. Това може и да са духове на наши умряли баби, дядовци и ли други роднини, които ни закрилят и от отвъдното.

Захвърлената монета на пътя не е единственият знак, посредством които пазителите ни приказват. Други сходни сигнали са внезапната смяна в температурата, хвърчащите бели перушинки, странната миризма. Чрез тях ангелите, които бдят над вас, желаят да ви кажат, че би трябвало да сте спокойни и уверени, тъй като те ви пазят.

 Пера

Понякога ангелите-хранителите желаят да загатнат освен за наличието си, само че и да ви предупредят за заплаха. Като подобен знак можете да разтълкувате честото изпускане на предмети вкъщи или излизането отвън строй на някои нови електроуреди. В такива случаи би трябвало да осмислите добре проектите си и да внимавате с новите инициативи, поучават още специалистите по спиритизъм.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР