На всеки му се е случвало да попадне в неудобна

...
На всеки му се е случвало да попадне в неудобна
Коментари Харесай

20-те най-неудобни ситуации, в които можем да попаднем

На всеки му се е случвало да попадне в неуместна обстановка на публично място. Със сигурност чувството е неприятно, засрамващо, само че за какво пък да не приемем обстановката с усмивка и възприятие за комизъм? Според експертите динамичният свят, в който живеем, е същински привлекателен център за конфузни случки. Някои хора в действителност са като магнит за за неловките ситауции и всевъзможни нелепи случки, само че няма човек, на който да не му се е случвало да бере позор на обществено място. По-важното е по какъв начин ще излезете от обстановката и да не го приемате прекомерно насериозно.

Ето лист на някои от най-неловките и излагащи обстановки, в които можем да попаднем. Чувствайте се свободни да го обогатите със своя опит.

№ 1 Да паднеш на обществено място. Особено в случай че е предшествано от зрелищен пирует.

№ 2 Къркорещ корем по време на среща. Нещо, което на всеки се е случвало, само че при някои хора звукът е изключително писклив.

№ 3 Да забравиш къде е паркирана колата. Излизате от комерсиалния център, насочат се към паркинга и се стартира едно безпределно блуждаене – в кой бранш е колата, на кой етаж е колата, с кола ли пристигнах въобще?

№ 4 Да не можеш да си платиш сметката. Да не си пресметнеш добре покупките и да се окажеш с претъпкана количка на касата с артикули, за които не можете да платите. Е, ще получите няколко укорителни погледа от хората от опашката и хапливи мнения, само че не обръщайте внимание.

№ 5 Да установиш, че тялото ти излъчва неприятна миризма. Особено неприятно е, когато не можете да извършите нищо по въпроса. Нямате подръка нито дезодорант, нито опция да се преоблечете или да вземете душ. И си мислите: „ Ако аз го чувствам по този начин, по какъв начин ли е за другите хора? “ Препоръчваме ви да не вършиме внезапни придвижвания и да не размахвате ръце.

№ 6 Да удариш колата си. Зависи от обстановката, това може и да е комично, и трагично. Ако я ударите в бордюра, до момента в който паркирате, и ви виждат няколко индивида, усмихвайки се под мустак, си е неудобно, само че евентуално се случва на съвсем всеки.

№ 7 Да установиш, че ципът ти е отворен. Също неудобно, в случай че сте на публично място, само че още по-неловко е, в случай че някой различен ви го уточни. Наскоро присъствахме на показване на книга, на което писателят от самото начало беше с разкопчан цип – ето ви неловка обстановка, само че по какъв начин да му кажеш?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР