На връчването на годишните награди на Българския енергиен и минен

...
На връчването на годишните награди на Българския енергиен и минен
Коментари Харесай

АЕЦ „Козлодуй” изпраща отминаващата година с ново отличие

На връчването на годишните награди на Българския енергиен и минен конгрес атомната централа получи наградата в категорията за сполучлива стратегия за диверсификация поради поредните си и целенасочени старания за обезпечаване на диверсифицирани доставки на нуклеарно гориво и технологии, както и за сполучлива подготовка на документите за лицензиране на ново нуклеарно гориво.
Наградите на Българския енергиен и минен конгрес за 2023 година за достижения в енергетиката и минното дело бяха раздадени на публична гала в София на 18 декември. Отличените в девет области на енергетиката бяха номинирани от 11-членно жури от енергийни специалисти и представители на медии, отразяващи съответните браншове.
Наградени бяха министърът на енергетиката Румен Радев – за професионализъм в провеждането на нова енергийна политика; „ Електроенергиен систематичен оператор ” ЕАД – за принос към енергийната сигурност; „ Ай Си Джи Би ” (ICGB) – за довеждане докрай и сполучливо въвеждане в употреба на газовата връзка България – Гърция; „ Eлaцитe-Meд ” АД – за най-амбициозна стратегия за развиване на минната промишленост, и др.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР