На Веселин Плачков - новата половинка на певицата Мариана Попова,

...
На Веселин Плачков - новата половинка на певицата Мариана Попова,
Коментари Харесай

Веселин Плачков с две премиери

На Веселин Плачков - новата половинка на певицата Мариана Попова, му предстоят две министър председатели. В киното артистът играе основна роля във кино лентата " Дамасцена ", а в театъра взе участие в постановката " Дядо Коледа е отпадък ".

 С певицата Мариана Попова
С певицата Мариана Попова

Лентата е сага за политическите, обществените и морални метаморфози в България през последните десетилетия, почнали с по този начин наречената " Голяма екскурзия ".

" Дамасцена " е модерна поетична драма с детайли на мистичност, чието деяние се развива в Розовата котловина. Филмът е основан по същинска история. Веселин Плачков пресъздава живота на героя си Течо, който има първообраз, от 30 до 60-годишната му възраст.

 Снимка 317000

" Весо е освен доста сръчен като актьор, само че е и същински мъжага, който се отдава тотално на екранния си облик и не се прави на звезда " - споделя режисьорът на кино лентата Тодор Анастасов.

" Съжалявам, че не съм с 30 години по-млад, с цел да мога да играя още с Веселин Плачков. Онова езоповското, което би трябвало да носи киното и артистът, той го има и е удивителен " - признава огромният ни артист Любен Чаталов.

Още 56 артисти вземат участие в " Дамасцена ", а над 1 200 души са включени в масовката, което е казус за българска продукция в последните 25 години.

 Снимка 316999



В комедийната режисура " Дядо Коледа е отпадък " Веселин Плачков влиза в ролята на ексцентричния Дядо Коледа. На театралната сцена той си партнира с Албена Михова, Албена Павлова, Иван Радоев, Ненчо Илчев и Сашо Дойнов. Под режисурата на режисьора Емил Марков актьорите описват за хора " на ръба на нервна рецесия ", които се пробват да оказват помощ на нещастни самотници посредством своето сдружение " Отчаяние и другарство ".

 Снимка 317002

Именно в Коледната нощ сдружението става леговище и място за комични и трагични срещи и неразбории на най-невероятни облици. В тази комедия всичко е объркано, смешно и тъжно по едно и също време, че изненадите следват една след друга и нищо не е такова, каквото наподобява.

Премиерата на " " Дядо Коледа е отпадък " е на 4 ноември, на Открита сцена, в спектакъл " Сълза и смях ". Филмът " Дамасцена " потегля по кината на 3 ноември, а преди този момент ще бъде показан на 29 октомври в Стара Загора и на 30 същия месец в столицата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР