На вашето внимание представяме 10 съвета, които ще ви помогнат

...
На вашето внимание представяме 10 съвета, които ще ви помогнат
Коментари Харесай

10 съвета за щастлива връзка по време на карантина

На вашето внимание представяме 10 съвета, които ще ви оказват помощ да се радвате на щастлива пълноценна връзка по време на карантина. Повече от ясно е, че ще се наложи да прекараме много време с обичания си човек. Вижте по какъв начин може да засилите хармонията между тях:

* Имайте очи за позитивното в колегата си. Щастливите връзки, и в този ред на мисли щастливият брак, не значи да имате идеален брачен партньор. Това просто значи, че сте избрали да погледнете оттатък минусите му.

* Не живейте с упованието, че някой, било то и сътрудникът ви, е виновен за вашето благополучие. Няма по какъв начин да се чувствате щастливи, в случай че не носите щастието в себе си. От вас и единствено от вас зависи дали ще бъдете задоволени от живота, или не.

* Изразявайте постоянно благодарността си към обичания човек.

* Не живейте с концепцията, че имате премного време да споделите възприятията си, да извършите благ жест, да изненадате половинката си, ей по този начин без мотив. Не отлагайте изразяването на страстите си, покажете какъв брой сте признателни на обичания си и какъв брой го обичате още през днешния ден, още в този момент.

* Отделяйте същинско време на половинката си - забравете за смарт телефона и таблета. Вместо да забивате нос в тях, обърнете внимание на обичания човек.

* Не допускайте да си лягате скарани. Ако половинката ви не прави първата крачка, направете я вие. Протегнете ръка към него и се сдобрете.

* Не си позволявайте просто да се оплаквате. Критиката би трябвало да е градивна, в случай че нещо не ви харесва, предложете опция.

* Старайте се да забравяте горчивината и да пазите спомен за щастливите моменти. Това ще ви помогне освен да сте по-ведри и оптимистично настроени към живота, само че и ще заздрави връзката ви.

* Опитайте се ежедневно да демонстрирате любовта си. Вариантите за това са безчет - от пояснение в обич върху дребна записка, пъхната в джоба на палтото, през кафе в леглото, до сантиментална вечеря на свещи. Сега е времето да я организирате!

* Прощавайте. Не живейте с злост и засегнатост, тези усеща ви отдалечават от щастието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР