На въпрос какво би казал на подкрепящите Русия в българското

...
На въпрос какво би казал на подкрепящите Русия в българското
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: Не се страхувайте от руснаците, те бягат, когато срещнат отпор

На въпрос какво би споделил на подкрепящите Русия в българското общество, Подоляк разяснява: " Трябва да дойдат вУкрайна и да се срещнат със фамилиите на хората, които са изгубили околните си. Тогава да решат дали е добре палач да влезе в непозната страна и да убива. Или да се правиш, че не разбираш.

 

Третото нещо е, да кажат, че ние не би трябвало да пазиме децата си, домовете си. Нека да кажат, че се опасяват от Русия. Но това не е естествена позиция за Украйна. "

 

На въпрос какъв брой е значима пропагандата в този кофликт и по-специално на Балканите, Подоляк отговори, че съветската агитация като цяло е първобитна. Тя е с огромен мащаб и се хвърлят доста пари, с цел да се изопачат действителните процеси.

 

" Те го вършат години наред и за жалост доста жители от разнообразни страни са интегрирани в прорустката лобистка система в Европа.Ще дам един простоват съвет - в никакъв случай не слушайте Русия. Всичко, което Русия споделя е неистина.

 

Вторият ми съвет е да не се страхувате от русноците, те постоянно бягат, когато можете да отговорите на тяхната експанзия. "

 

Той разяснява и метежът на Пригожин. " В Русия нещо се случва- показва се цялостната липса на постоянна система за ръководство. В метежа на Пригожин ние виждаме слабата фигура на Путин, който не управлява процесите. Ние виждаме слабата държавна вертикала - и силова, и управническа.

 

Виждаме едно комплицирано съветско общество. Колкото по-бързо Русия излезе от Украйна, толкоз повече елитът там ще успее да удържи ситеацията под надзор, " посочи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР