На участниците в шоуто Един за друг категорично се налага

...
На участниците в шоуто Един за друг категорично се налага
Коментари Харесай

От глупав по-глупав : Участниците в Един за друг втрещиха с простотия

На участниците в шоуто " Един за различен " изрично се постанова да се върнат в учебно заведение или най-малко да покачат общата си просвета.  

Влюбените двойки трябваше да дават отговор на обикновени въпроси от обща просвета по разнообразни тематики, проваляйки се с гръм и тропот. Според участниците, първият човек, стъпил на Луната, е съветският космонавт Юрий Гагарин, а не американецът Нийл Армстронг, дъбът ражда кестени, а Пампорово се намира не в Родопите, а в Пирин.

Гениалните художници също не са пощадени. Според един от претендентите за телевизионна популярност, Леонардо да Винчи си е отрязал ухото, факт, който е част от злополучната биография на различен популярен занаятчия на четката - Ван Гог. И в случай че някой от изтормозените фенове си е помислил, че това е най-голямата допустима тъпота в този панаир на нелепостта, то доста бързо беше опроверган. Въпросът през кой век България влиза в НАТО (влизаме в Алианса на 29 март 2004 година б.р), получи следния незабравим отговор: XIX век! 



Лъчезарните и постоянно сияещи Кики и Емо се трансфораха в първата напуснала двойка в " Един за различен " за този сезон.

Те признават, че присъединяване им за тях е сбъдната фантазия, само че най-голямата им фантазия си остава тази да станат родители. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР