На тях им е интересно да гледат сериала и така

...
На тях им е интересно да гледат сериала и така
Коментари Харесай

Новината Залива Родните Медии Като Цунами! Край С Актрисата Теодора Духовникова!

На тях им е забавно да гледат сериала и по този начин да се вълнуват от сюжетната линия до дъно “, споделя Духовникова за умеенето си да пази загадка. Сериалът, който разплита ликвидиране в сърцето на Родопите, е една от най-гледаните родни продукции в последните години.

Теодора Духовникова и сътрудника й Владо Карамазов са същински любимци на феновете. Актрисата обаче споделя, че не всички я харесват. „ Прочетох за себе си в една Facebook група, че съм грозна, тъпа и с кариерата ми е свършено. Не знам по какъв начин да отвръщам. Споделих го с приятелите си, те не се развълнуваха. Няма неприятно, очевидно по този начин ги виждат нещата някои хора “, споделя актрисата, написа hotarena.net.

Духовникова не крие, че ролята й на Мия Язова в сериала е една от най-трудните в живота й. Заради фотосите на „ Дяволското гърло “, тя живее живее три месеца в Родопите дружно със снимачния екип и без фамилията си. Теодора се приготвя за ролята с усилени тренировки, учи се да стреля и с револвер. А една от най-трудните й подиуми е, когато снима с същинска барета.

„ Треперех и плаках преди този момент, тъй като нямах никаква визия какво да върша с барети. Никога не бях снимала нещо сходно. Благодаря на сценаристите и екипа, които ме успокоиха и помогнаха. Това са едни от най-вълнуващите ми подиуми “, връща се обратно във времето Духовникова.

За да снима съвършено сцените, актрисата преодолява себе си. Преди 15 години тя претърпява случай с кола и от този момент не кара. За ролята обаче би трябвало да го направи. Затова Теодора стартира тренировки с с автомобилния играч Димитър Илиев на полигон. Постепенно тя преодолява страха си. „ Дори единствено за това ролята ще остане вечно в мен “, споделя актрисата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР