На церемония днес Varroc Lighting Systems обяви официалното откриване на

...
На церемония днес Varroc Lighting Systems обяви официалното откриване на
Коментари Харесай

Край Димитровград заработи ново производствено съоръжение за осветителни тела за автоиндустрията

На гала през днешния ден Varroc Lighting Systems разгласи формалното разкриване на ново индустриално оборудване наоколо до Димитровград. Това е първата от три индустриални етапи на компанията на тази локация.

Нашата агресия в България ни обезпечава спомагателен потенциал за подкрепяне на растежа ни в сегмента на дребните осветителни тела за нашите европейски клиенти, сподели президентът и изпълнителен шеф на Varroc Lighting Systems Стефан Веди.

Това местонахождение ще ни даде и опция да обслужваме клиенти в непосредствена непосредственост и може да се трансформира в нова индустриална площадка за фарове и задни светлини, съобщи още Стефан Веди.

Новото оборудване в началото ще създава редица дребни осветителни артикули, в това число централно инсталирани стоп светлини, фарове за мъгла, мигачи. То ще бъде част от новосформираното поделение на компанията за осветителни тела за дребни и двуколесни транспортни средства, които се възползват от световната мрежа на Varroc за въвеждане на най-съвременните технологии за осветителни тела на всеобщия пазар в сегментите на пазара на транспортни средства с по-малък размер посредством усъвършенствани процеси и профилирани уреди с по-нисък индустриален размер.

Съоръжението до Димитровград ускорява наличието на Varroc Lighting Systems в Европа, присъединявайки се към разкритите производства в Чехия, Германия, Италия, Румъния, както и тези в Турция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР