На този ден – 12 април, преди 26 години бе

...
На този ден – 12 април, преди 26 години бе
Коментари Харесай

БАНКЕРЪ на 26 години!

На този ден – 12 април, преди 26 години бе публикуван първият брой на вестник "БАНКЕРЪ ". Изданието с най-точните финансови разбори, с градивни рецензии и постоянно в помощ при ръководството на бизнеса. Седмичникът, даващ публичност на разнообразни позиции, огласяващ съмнителните покупко-продажби и кавги.

Честит рожден ден, БАНКЕРЪ!

"Вече 26 години "БАНКЕРЪ " е най-специализираната медия в банковата област. Това е също изданието, което следи най-отблизо и професионално сферата, в която като надзирател и регулатор работи Българската национална банка. Не е инцидентно, че към този момент толкоз години ни свързват интензивни работни контакти. През този към този момент повече от четвърт век банковата сфера и условията към нея се трансформират - под въздействие по едно и също време на новите регулации и обективните процеси на промяна в стопанската система. Най-новата история на банковото дело в България е разказана на страниците на "БАНКЕРЪ ", където години наред създателите с точност и професионализъм основават вести, повдигат въпроси, коментират причини и обрисуват трендове ", написа в своя приветствен адрес шефът на Българска народна банка господин Димитър Радев.

Празникът ни показа и ръководителят на УС на Асоциацията на банките в България господин Петър Андронов : "В своята активност изданието постоянно се е водило от честност и етични стандарти при отразяването на вести, свързани с банковия бранш в България и по света. Ето за какво за всички нас, които сме ангажирани в тази сфера, в. "БАНКЕРЪ " постоянно е бил компас за мястото, на което се намираме в сегашния миг, както и за посоката, в която нашата промишленост би трябвало да се развива. "

Бизнес водачите също не икономисаха положителните си пожелания и позитивни оценки за работата на нашия екип.

"Въпреки историческите и политическите превратности, вестник "БАНКЕРЪ " остана непокътната територия на свободното слово и на високия професионализъм, знак на публичния блян към народна власт и съвременно икономическо развиване. През всичките тези години Вие останахте непроменяемо настоящи и забавни, без да вършиме компромис с интелекта на вярната си публика. Често бяхте крачка пред другите и улавяхте безпогрешно горещите тематики на деня ", означи ръководителят на УС на Българската стопанска камара господин Радосвет Радев.

"През всички тези години високият дух и професионализмът на ръководения от Вас екип трансфораха изданието в съществена финансова медия в България. Сега пред вас следва да станете водещи и в онлайн пространството. Пожелавам Ви триумф и същата неспирна сила и всеотдайността, с които сте се потвърдили през последните двадесет и шест години ", съобщи ръководителят на УС на Асоциация на индустриалния капитал в България господин Васил Велев.

Две от най-авторитетните дами в банковите среди ръководителят на УС и основен изпълнителен шеф на "Банка ДСК " госпожа Виолина Маринова и з аместник-председателят на Надзорния съвет на Първа капиталова банка госпожа Мая Георгиева.

"Останете си все по този начин коректив на всеки един от нас, работещите в банките и място, където да почерпиш информация, която е налична, написана на понятен език и доста изчерпателна ", означи на собствен ред основният изпълнителен шеф на "Алианц Банк България " господин Георги Заманов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР