На тотална война срещу всички тръгна Слави Трифонов. Чрез новата

...
На тотална война срещу всички тръгна Слави Трифонов. Чрез новата
Коментари Харесай

Слави се гаври с Иван и Андрей, както и с няколко бг сериала

На тотална война против всички потегли Слави Трифонов. Чрез новата си телевизия " 7/8 " Дългия не стопира да се гаври с съперниците си.

Слави по всякакъв начин се пробва да осмива известни риалити формати и сериали. В една от вечерите на актьорите екипът на шоумена си направи подигравка с предаването " Фермата ". Артистите на Дългия се превъплътиха като водещите на формата, който е един от най-успешните в някогашната му телевизия Би Ти Ви. Към тях се причисли и Динко, в който облик влезе Иво Сиромахов.

" Здравейте. Аз съм Иван от Иван и Андрей ", споделя единият от актьорите на Дългия.

На спонтанната сцена от екипа на Трифонов се вършиха на същински шутове. Опитите им да се приближат до Иван и Андрей въобще не получиха.

Пародийният скеч въобще не се хареса и на необятната аудитория. В интернет пространството се появиха злобни мнения по адрес на Слави за гаврата с обичаното предаването " Фермата ".

" Пародия - подигравка, но тях ги гледат, а вас не ", гласи един от мненията в формалната страница на Слави Трифонов.

" Не е красиво да се подиграваш с другите малките екрани, то и вашата към този момент е за смях, първо вижте себе си. Пълен неуспех сте ", написа дама по адрес на Дългия.

Това не е първата подигравка на Слави с други малките екрани, оповестява " България през днешния ден ". Чрез актьорското трио - Иво Сиромахов, Мариан Бачев и Краси Радков, от малкия екран на Дългия осмиват сериалите " Откраднат живот " и " Пътят на достойнството ", които вървят по Нова телевизия. В осмиването новата телевизия не знае граници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР