На тази прекрасна снимка виждате депутата от ПП, а преди

...
На тази прекрасна снимка виждате депутата от ПП, а преди
Коментари Харесай

Изгонен от Настимир и Мая криминално проявен се представя от името на президента, движи с цигански барони

На тази прелестна фотография виждате депутата от Политическа партия, а преди този момент претендент на Мая Манолова – Настимир Ананиев , в чудна компания. Точно зад него на фотото е Ицо Турчина (всъщност представител на друго малцинство), изтъкнат автоджамбазин, последните арести на който от септември 2017 година, февруари 2018 година и 4 юни 2021 година Другият мъж на предни позиции на фотографията, който сме обозначили, е също престъпно проявен – арестуваният за търговия със артикули – менте Тихомир Василев. Той пък се показва за " президентски човек ”, защото е имал срещи с един от съветниците на президента. " Активът ” и на двамата е присъединяване им в митингите през лятото на 2020 година

Интересното е, че по оперативни данни Тихомир Василев тогава е разработван от ГДБОП, чийто началник се утвърждава точно от президента, като " внедрен подбудител ” измежду мощно изригналото гражданско неодобрение, както писаха към този момент медиите по различен мотив.

И нищо чудно, защото, откакто е отхвърлен от Мая Манолова, когато тя схваща какво се крие зад лицето на сътрудника, както и че няма комитет за зелена Обеля, от чието име се е показал, с цел да се внедри при нея, той намира кей в Българско лято и БНО. Партиите, с които Васил Божков се разпознава, и едвам не влязоха в Народното събрание през 2021 година Интересна е, с изключение на другарството на Василев с водача Готи, връзката с Кемал Рамадан, зам. - ръководител на БНО, който преди време плашеше... президента с ислямизъм и надали не джихад.

Българските партии и придвижвания не си вършат лични разузнавания и доста бъркат, тъй като Василев известно време гравитира и към и дори взе участие в акции на непримиримата група Боец, която вади огромни разкрития за ГЕРБ и Статуквото.

Същият се появява през 2022 година като съучредител на съдружие Български гласъ, на което едно социологическо изследване наскоро даде даже 3% капацитет за изборите. А съгласно медиите организацията се употребява с почитание от президентството. И то надалеч не поради Тихомир Василев.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР