На тържествени заседания на Общинските съвети в Ивайловград, Любимец, Симеоновград

...
На тържествени заседания на Общинските съвети в Ивайловград, Любимец, Симеоновград
Коментари Харесай

Кметове и съветници от 4 хасковски общини положиха клетва

На тържествени съвещания на Общинските препоръки в Ивайловград, Любимец, Симеоновград и Стамболово клетва поставиха новоизбраните кметове, общински съветници и кметове на кметства. Изпълняващият длъжността регионален шеф на Хасково Стефка Здравкова бе посетител на церемониите в четирите общини, осведомят от регионалната администрация.

За трети следващ път в Ивайловград, като кмет на общината, клетва постави Диана Овчарова. Заклеха се също 13-те общински съветници и кметове на кметства. За ръководител на общинския съвет беше определен Калин Митрев.

В Любимец също за трети следващ път, като кмет на община, клетва постави инж.Анастас Анастасов. За ръководител на общинския съвет бе определена Мария Станкова. Местният парламент също е от 13 съветници, а директно определен е единствено кметът на село Малко градище.

Милена Рангелова постави клетва, като кмет на община Симеоновград за трети мандат и публично встъпи в служба. На първата тържествена сесия клетва поставиха и новоизбраните общински съветници и кметът на кметство с.Свирково. За ръководител на общинския съвет беше определена Светлана Стоева.

В община Стамболово, също от през днешния ден, публично встъпиха в служба новоизбраният кмет и общински съвет. Новият кмет на Стамболово Аднан Йълдъз, 17-те общински съветници и 21 директно определени кметове на села се заклеха през мандат 2019-2023 година да работят в полза на хората от Стамболово. За ръководител на общинския съвет беше определен Ербил Халил.

Утре следва клетва да положат новите локални управници в община Димитровград, а на 8 ноември- в Хасково и Минерални бани. Очаква се в Свиленград това да стане идната седмица. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР