На тържествена церемония 128 възпитаници на ППМГ “Акад. Иван Ценов

...
На тържествена церемония 128 възпитаници на ППМГ “Акад. Иван Ценов
Коментари Харесай

Калин Каменов връчи дипломите на лауреати от ППМГ-Враца

На тържествена гала 128 ученици на ППМГ “Акад. Иван Ценов ” - Враца получиха дипломите си за сполучливо приключено приблизително обучение.
Кметът на града Калин Каменов прикани зрелостниците да носят Враца в сърцето си и да работят за развиването на родния си град.
„ Вие сте виновни младежи, които би трябвало да бъдат образец за подражателство. Не се отхвърляйте пред компликациите, бъдете жадни за познания и откакто завършите висшето си обучение – върнете се в родния град и работете за неговото развиване! Не забравяйте, че от през днешния ден сте посланиците на Враца по света! ”, сподели още Каменов и връчи почетни плакети и медали на най-изявените възпитаници.
Директорът на гимназията Татяна Василева пожела на учениците сполучлива реализация.
„ Вашата упоритост, неизменност в образованието и геният Ви са в основата на завоюваните достижения, с които всички ние се гордеем и Ви благодарим! Бъдете здрави! Вярваме във Вас! На добър час! “ - добави още Василева.
С отлична тапия приключват общо 114 зрелостници, а огромна част от възпитаниците към този момент са признати във висши образователни заведения.
На тържествената гала по дипломирането участваха още представители на учебното настоятелство, експерти от РУО, общински съветници, педагогическият колектив, възпитаници и родители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР