На търг в Ню Йорк продадоха жилетка и китара на

...
На търг в Ню Йорк продадоха жилетка и китара на
Коментари Харесай

Продадоха вещи на Кърт Кобейн за 695 хиляди долара

На търг в Ню Йорк продадоха жилетка и китара на водача на рок групата " Нирвана " Кърт Кобейн, както и договора на групата със звукозаписна компания Geffen Records. Общата сума на продадените продукти се прави оценка на 695,8 хиляди $. Това се оповестява на страницата на аукционната къща Julien`s Auctions в Twitter, оповестява Газета.ру.

Жилетката, с която Кобейн се появи пред публиката на акустичен концерт от серията MTV Unplugged през 1993 година, беше продадена за 334 хиляди $. Заслужава да се означи, че в началото специалистите оценяваха жилетката на Щатски долар 200 хиляди - Щатски долар 300 хиляди През 2015 година тя към този момент беше продадена на търга на същата аукционна къща за Щатски долар 137,5 хиляди.

В допълнение, електрическата китара Fender Mustang, направена през 1993 година особено за Кобейн, който е левичар, е продадена 340 хиляди Долара.

За 21.8 хиляди $ мина под чука договорът на Nirvana със звукозаписната компания Geffen Records, подписан от всички участници в триото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР