На свое редовно заседание Комисията „Етика и Феърплей“ разгледа предоставените

...
На свое редовно заседание Комисията „Етика и Феърплей“ разгледа предоставените
Коментари Харесай

БФС с официално изявление за скандалите на Славия - Левски, ето какво се е случило на полувремето

На свое постоянно съвещание Комисията „ Етика и Феърплей “ прегледа предоставените документи от провелите се срещи от 24-ия кръг на Първа професионална лига и от 19-ти кръг на Втора професионална лига и взе отношение по проблема, касаещ държанието на президента на ПФК Славия – Венцеслав Стефанов. В отчетите на всички длъжностни лица са установени следните прояви:

След края на първото полувреме на срещата Славия – Левски, при прибиране на съдийската бригада в тунела господин Стефанов насочва обидни и заплашителни думи по отношение на основния арбитър. След края на дуела, пред средствата за всеобща информация, господин Стефанов насочва голословни догатки за бъдещо преднамерено съдийство в интерес на ПФК Левски (София).

Комисията „ Етика и Феърплей “ намира дейностите и държанието на господин Стефанов за неетични в качеството му на началник на футболен клуб и на член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Комисията акцентира, че сходни прояви са в прорез с етиката и феърплея в спорта.
Първа лига 24 кръг, неделя 3 март  Славия 0:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР