На страниците на един американския форум, посветен на новия електрически

...
На страниците на един американския форум, посветен на новия електрически
Коментари Харесай

Електрическият Mustang Mach-E се оказа по-мощен от планираното

На страниците на един американския конгрес, отдаден на новия електрически кросоувър Mustang Mach-E, бяха оповестени данни от представянето на модела. Документите сочат, че четирите първични версии на серийната кола ще бъдат с от 8 до 14 конски сили по-мощни, в сравнение с беше оповестено по време на премиерата на модела.

Според информацията, главните кросоувъри Mustang Mach-E със общоприета батерия, без значение от вида на задвижването, ще прибавят 11 конски сили и 15 Nm въртящ миг. Така продуктивността и на двете версии ще се усили до 266 конски сили, а въртящия миг на версията със задно задвижване ще се усили до 430 Нм, а на 4х4 разновидността - до 580 Нм.

Кросоувърът със задно и с по-мощната батерия има по-малко шанс. При този вид мощността ще се усили с 8 конски сили до 290 коня, а въртящият миг - с 15 Нм до 430 Нм. За двумоторната версия с по-голяма батерия се планува мощ от 346 конски сили (+14 к.с.) и въртящ миг от 580 Нм (+15 Нм). Интересно е още, че подобрението на заявените индикатори не се отрази на наточената версия GT, която си остава с заявената мощ от 459 конски сили (830 Nm).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР