На стола на кмета на Хасково стои човек, който е

...
На стола на кмета на Хасково стои човек, който е
Коментари Харесай

Делян Добрев опровергава Елена Йончев за Кумгейт със слухове вместо с факти

На стола на кмета на Хасково стои човек, който е предприемач и е непосредствен на Елена Йончева. Ако се окажа, че е вярна моята теза, ще кажа името му. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Делян Добрев в предаването „ Тази заран ”.
Той не съумя безапелационно да опровергае изказванията на депутатката от Българска социалистическа партия, че компанията с присъединяване на неговия родственик Даниел Гаргов печели публични поръчки в Хасково. „ Съпругът на моя братовчедка има миноритарно присъединяване в „ Екотравелгруп”. Аз обаче не съм директно обвързван с него. Освен това тази компания е изгубила поръчки за 25 млн. и е спечелила за 2 млн”.

Добрев съобщи, че заемът от 2 млн. лева на родителите му, е от финансова институция. Той не скри, че има познати в нея. „ Ако ви трябват пари, нали ще отидете при прочут или в банка, в която имате познат”, оправдава се гербаджията.

Той укори журналистката, че по време на предизборната акция е била придружавана от човек, който е бил в затвор в Испания. „ Знае ли Елена Йончела, че нейният компаньон е сменял 3 пъти имената си? Последното му е Борис Архондев ", твърди Делян Добрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР