На срещата с Кирил Петков главният прокурор Иван Гешев обясни,

...
На срещата с Кирил Петков главният прокурор Иван Гешев обясни,
Коментари Харесай

Гешев обяснил слабите резултати с работата на съдилищата, следствието и МВР |

На срещата с Кирил Петков основният прокурор Иван Гешев изясни, че слабите резултати в битката с корупцията се дължат на работата на съдилищата, следствието и Министерство на вътрешните работи и некачествено законодателство и това не е обвързвано с прокуратурата. Така разказа срещата сред Гешев и Петков началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова, откакто престоя на разпит в прокуратурата близо час.

Интересно е по какъв начин незабавно след срещата (миналата седмица - бел.ред.) прокуратурата се самосезира и ни извика на разпит, каза Бориславова.

Политиката на държавното управление е, че всички би трябвало да се борим против бичовете на обществото и Министерство на вътрешните работи би трябвало да е част от тази битка, дружно с всички останали, добави тя. 

Пред да влезе на разпита, Бориславова заяви: " В момента има на няколко фронта офанзиви против дейностите на държавното управление, което възприемаме само и единствено като знак, че сме на прав път ".

Тя добави, че дейностите на кабинета са ориентирани към това да се възвърне законността, справедливостта и институциите " да стартират да правят своите дейности и отговорности, с които са натоварени по закон ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР