На среща в резиденция "Бояна" двамата обсъждат развитието на двустранните

...
На среща в резиденция "Бояна" двамата обсъждат развитието на двустранните
Коментари Харесай

Борисов посрещна Орбан в София

На среща в резиденция "Бояна " двамата разискват развиването на двустранните връзки, опциите за взаимоотношение сред Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и Унгарското председателство Вишеградска група, както и настоящи европейски тематики, оповестиха от държавната пресслужба.

По-късно се чака изказване на двамата.

Вчера Орбан съобщи, че "християнството е последната вяра на Европа " и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които предизвикват миграцията, са отворили пътя към "упадъка на християнската просвета и настъплението на исляма ".
Това беше част от речта на унгарския министър-председател, с която той започва и присъединяване си в предизборната конкуренция. Неговата партия - "Фидес ", ще се бори за трети мандат на парламентарния избор през април.

Междувременно "Гардиън " разяснява, че Орбан е засилил популистките си изказвания и акцентира, че още веднъж е загатнал американския финансист от маджарски генезис Джордж Сорос. Според унгарския министър председател "заговорът за основаване на по този начин наречения сороски човек " би трябвало да бъде спрян, по тази причина дава обещание да работи със западноевропейци, които желаят да спасят страната си и християнската си просвета.

Виктор Орбан е прочут със своята последна антиимиграционна политика, която включва бодлива тел по границите. Това ускорява неговата известност макар рецензиите от Европейски Съюз, че се насочва към властнически режим.

По-рано през днешния ден Бойко Борисов се срещна с сътрудника си от Кабо Верде и разгласи, че България възнамерява вложения там, изключително в туризма.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР