На среща с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов ЛЕВИЦАТА!

...
На среща с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов ЛЕВИЦАТА!
Коментари Харесай

ЛЕВИЦАТА! и БСП-София получиха уверение от МВР, че няма да допусне сблъсъци на Паметника на Съветската армия

На среща с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов ЛЕВИЦАТА! и градската организация на Българска социалистическа партия получиха увещание, че силовото ведомство няма да допусне конфликти сред спортни агитки и протестиращите за опазване на Паметника на Съветската войска в София. В региона няма да се позволяват футболни агитки.

Днес ръководителят на Коалиционния съвет на ЛЕВИЦАТА! Костадин Паскалев и Мая Манолова, дружно с водача на БСП-София Иван Таков организираха среща с вътрешния министър с гледище за превантивни дейности от страна на Министерство на вътрешните работи за запазване гражданския мир и да попречване на конфликти на територията към Паметника на Съветската войска в София, изключително в четвъртък, когато е планувано огромно спортно събитие на националния стадион „ Васил Левски “.

Костадин Паскалев акцентира, че виновност за напрежението и конфликтите към Паметника на Съветската войска от 17 август носят кметът Йорданка Фандъкова, Трайчо Трайков, като областен кмет и регионалният шеф и още веднъж посочи позицията на ЛЕВИЦАТА! за оставка и на тримата.

Лидерът на Българска социалистическа партия - София Иван Таков означи, че диалогът с министър Калин Стоянов е бил градивен и политическите обединения са получили търсените гаранции за запазване на реда. Той напомни, че паметникът нееднократно е ставал обект на героизирана вандалщина и изрази вяра, че сходни събития няма да се повторят.

Мая Манолова прикани за събаряне на напрежението и уточни като отговорни градските управленци. А подстрекателството към вандализъм идва точно от градската десница.

...

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР