На срамен скандал между люта кондукторка и пътничка в градски

...
На срамен скандал между люта кондукторка и пътничка в градски
Коментари Харесай

Срамен скандал! Кондукторка към пътничка: Кюфтак с кюфтак! СНИМКИ

На неприличен скандал сред люта кондукторка и пътничка в градски автобус станаха очевидци десетки пловдивчани. Кавгата се развихри в рейс по линия 26 през вчерашния ден следобяд напълно ненадейно, оповестява "Марица ".

Русата билетопродавачка очевидно изпитваше изострен дефицит на дребни пари за ресто, а пътуващите все вадеха банкноти, с цел да си платят левчето за возене. В сектора сред Сточна и Централна гара в автобуса се качи жена с черна тениска и слънчеви очила.

Още до момента в който се таксуваше, сред нея и кондукторката прехвърчаха първите искри. Двете си размениха безшумно няколко реплики, като разясниха язвително коя с какво е облечена.

Но никой не предполагаше, че единствено след секунди служителката с билетите ще избухне като вулкан против. След като пътничката загатна, че кондуктарката е малоумна, съперничката й мина в офанзива:

„ Виж се на какво кюфте приличаш, млада жена си! “, развика се русата кондукторка. Пътничката се стъписа, а служителката постави точка на разногласието с победоносното: „ Кюфтак с кюфтак! “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР