На сръбско-унгарската граница е имало струпване на 25 автобуса, два

...
На сръбско-унгарската граница е имало струпване на 25 автобуса, два
Коментари Харесай

МВнР: На сръбско-унгарската граница е имало струпване на 25 автобуса, два от които с български граждани

На сръбско-унгарската граница е имало скупчване на 25 рейса, два от които с български жители. Това оповестява на уеб страницата си.

Осъществена беше незабавна инспекция по постъпилата от медиите информация. Консулът на България в Будапеща заяви за натоварен трафик на сръбско-унгарската граница по отношение на идните Новогодишни празници и засилен надзор от способените гранични управляващи, което води до нужда от по-дълго от нормалното изчакване.

В рамките на днешния ден на граничния пункт Граничен контролно-пропусквателен пункт Хоргош-Рьоске е имало скупчване на 25 рейса, два от които – с български жители. След неговата интервенция последните към този момент са тествани и са траяли своето пътешестване.

Министерството на външните работи поучава българските жители по време на пътувания към Новогодишните празници, когато се следи засилен сухопътен трафик, да се осведомят навреме преди предприемането на пътуването и да употребяват различни направления и Граничен контролно-пропусквателен пункт за прекосяване.

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато на телефонните линии на Дирекция " Ситуационен център " на Министерство на външните работи: на телефони: +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56, по е-поща - e-mail:, както и на дежурните телефони за незабавни случаи на дипломатическите ни представителства.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР