На специална церемония в аулата на НСА Васил Левски беше

...
На специална церемония в аулата на НСА Васил Левски беше
Коментари Харесай

Цялостно обновяване на парка в Девня в рамките на Нестле за Живей Активно!“

На специфична гала в аулата на НСА " Васил Левски " беше определен спечелилия в първия народен конкурс сред общините „ Нестле за Живей Активно! “2019 година Целта на състезанието бе да стимулира повече хора от цялата страна да водят деен метод на живот и да се хранят уравновесено, както и да поддържа напъните на локалните управляващи в тази посока. Финалистите от общо 12 общини-участници бяха 5 - Белослав, Ботевград, Девня, Козлодуй и Кюстендил. Вчера те имаха опцията персонално да защитят своите интензивности през 2019 година и да убедят специфична комисия, че точно тяхната концепция заслужава да завоюва.
Журито в състав - Асен Марков, основен секретар на Министерството на младежта и спорта; Мария Тодорова, юрист; Цвета Герчева, представител на медийна група „ Спортал “ и Кремена Цветкова от НСОРБ, избра община Девня, представляване персонално от кмета Свилен Шитов, за победител в първия конкурс на Нестле за Живей Активно! сред общините.
Голямата премия е финансиране в размер на 20 000 лева от Нестле  България, които община Девня ще влага в цялостната реставрация на градски парк в ж.к. " Река Девня ". Проектът включва възобновяване и възобновяване на парка посредством създаване на детска площадка, спортни уреди и ъгъл за отдих. Проектът ще спомогне за възстановяване на виталната среда, благоустрояване и естетизиране на площта и превръщането й в модерна зона за отдих и игра в града.
" Всички участници се показаха почтено в състезанието сред общините " Нестле за Живей Активно! " и сме уверени, че всеки един от Вас е победител! Продължавайте да вдъхновявате жителите във Вашите обитаеми места, че придвижването и положителната храна са по-доброто бъдеще на всички българи! “ прикани по време на церемонията Петър Стоилов, изпълнителен шеф на Нестле България.
Националният конкурс " Нестле за Живей Активно! 2019 " бе част от уговорките на Нестле България за възстановяване на питателните привички и поощряване на дейния метод на живот на българите. В него се включиха общо 12 общини - Бургас, Габрово, Банкя, Ботевград, Белослав, Козлодуй, Кюстендил, Девня, Приморско, Лясковец, Хисаря, Трявна, а на финала се класираха 5 от тях, които бяха определени по публично оповестените критерии.

През 2020 година " Нестле за Живей Активно! " ще продължи своите обществени задължения,като разшири своя обсег и даде на българите разнородни благоприятни условия за спорт и препоръки за уравновесено хранене когато и да е от годината. Нови интензивности и общини ще се включат в трансформиралата се допълнително от самодейност – идеята Нестле за Живей Активно! Подробности може да следите на Фейсбук страницата на Нестле за Живей Активно! и на: http://www.jiveiaktivno.bg/.
Повече за " Нестле за Живей Активно! "
През последните 15 години самодейността " Нестле за Живей Активно! " даде опция на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват дружно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се присъединили, измежду които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и доста други.
От старта на самодейността " Нестле за Живей Активно! " през 2006 година до момента, посланието за изгодите от повече придвижване и по-добра храна е достигнало непосредствено до над 400 000 българи. През 2018 година акцията закупи национално покритие и стимулира хиляди хора от цяла България да се движат повече, като сполучливо си партнира с над 100 институции, спортни клубове и федерации, специалисти и известни персони и реализира над 120 съпътстващи събития из цялата страна – в партньорство с Национално съдружие на общините.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР