На специална церемония на 8 октомври в Ловеч бяха връчени

...
На специална церемония на 8 октомври в Ловеч бяха връчени
Коментари Харесай

В Ловеч връчиха наградите „Инвеститор на годината“ и „Бизнесмен на годината“

На специфична гала на 8 октомври в Ловеч бяха връчени годишните награди „ Инвеститор на годината “ и „ Бизнесмен на годината “ за 2019 година Наградените бяха оповестени още на 11 май, само че заради противоепидемичните ограничения самото събитие се състоя през днешния ден в Бароковата къща.
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи премията „ Инвеститор на годината ” на „ ВОСС Аутомотив България “ ЕООД. Фирмата се класира на водеща позиция с направени най-вече вложения за миналата 2019 година. Наградата получи Роланд Вайс, изпълнителен шеф на „ ВОСС Аутомотив България “ ЕООД, който благодари и сподели: „ За мен е чест да получа тази премия. На този стадий сме вложили над 60 млн. лв. и сме назначили над 500 служащия. И това не е краят. Ще продължаваме да влагаме до края на тази година още 22 млн. лв. и имаме потребност да назначим още 200 чиновници. Надявам се този напредък да продължи и в идващите години “.
 Кметът на Ловеч е отличен с премията LUXURY Property AWARDS 2020 за общественото жилище в кв. „ Гозница “ Кметът на Ловеч е отличен с премията " LUXURY Property AWARDS 2020 " за общественото жилище в кв. „ Гозница “
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи премия на Десетото юбилейно издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2020,...
„ ВОСС Аутомотив България “ е част от немската VOSS Group – машиностроителна корпорация, основана във Виперфюрт, Германия. Притежава дълготраен опит в производството на тръбни връзки и съставни елементи за първично вграждане в горивните, охладителните, пневматичните и изпускателните системи за леки и тежкотоварни коли, както и технологии, свързани с охлаждането на акумулаторни акумулатори за електрически автомобили.
Бизнесмен на годината в категория „ Малки предприятия ” е компания „ Нешев артикул “ – Ловеч, премията одобри Десислава Нешева. Фирмата е производител на натурални млечни артикули - прясно и кисело мляко, сирене, кашкавал и други Пламен Нешев стартира активността си през 2016 година като аграрни собственик, отглеждайки крави за мляко.
В категорията междинни предприятия „ Бизнесмен на годината “ получи Николай Димитров, шеф на „ Печатница Дъга “ ООД. Тя е учредена през 1997 година като дребна фамилна компания. Днес, 23 години по-късно, компанията разполага с екип от млади, амбициозни и изобретателни хора, новопостроена съвременна база, ситуирана на 2 300 кв.м. и новаторско съоръжение.
Бизнесмен на годината в категория „ Големи предприятия ” получи „ Месокомбинат – Ловеч “ АД, премията получи Румен Андреев, изпълнителен шеф. „ Месокомбинат – Ловеч “ е основан преди повече от 20 години. Днес „ Бони Холдинг “ АД е една от най-големите стопански групи в българската хранителна промишленост, водач в производството на свинско месо и одобрен производител на месни артикули и салами. Общите доходи от активността през миналата година са 176 460 000 лв., вложенията са 1 063 000 лв.. Разкрити са 25 нови работни места. Реализиран е 10% растеж на работната заплата. Данъчният принос към Община Ловеч за миналата година е 126 000 лв.. Заедно с кмета премиите връчваха и зам.- кметовете Цветан Георгиев, Венцислав Христов и Даниел Колев.
 Откриха монумент на най-младия министър-председател на България доктор Васил Радославов в Ловеч Откриха монумент на най-младия министър-председател на България доктор Васил Радославов в Ловеч
Паметник на доктор Васил Радославов (1854 – 1929), най-младият министър ръководител на България до момента, бе открит на 21 септември 20...
На финала кметът Корнелия Маринова сърдечно благодари на всички присъстващи представители на локалния бизнес за напъните да обезпечават качество на живот в интервал на рецесия, да подаряват за локалната болница в битката с ковид. „ Вие доказахте, че сте обществено насочени. Вярвам във Вашите старания и доброжелателност за една сполучлива икономическа политика и дано бизнесът върви възходящо. Пожелавам следващата година на 11 май да се поздравим с нови триумфи, тъй като това са триумфи за хората, за България “, сподели Корнелия Маринова. Церемонията бе придружена от осъществявания на пиано от Теодора Николова, водещ на събитието бе журналистът Никола Колев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР