На снимката Sol 2446, изпратена на Земята от марсохода Curiosity

...
На снимката Sol 2446, изпратена на Земята от марсохода Curiosity
Коментари Харесай

Марсоходът Curiosity засне птица, но мистерията тепърва започва

На фотографията Sol 2446, изпратена на Земята от марсохода Curiosity на 24 юни тази година, уфолозите и самостоятелните откриватели видяха чудноват обект в марсианското небе, който доста наподобява на огромна птица.

Черният обект, както означават експертите, не може да се счита за проблем с работата на камерата, тъй като той е разполагаем единствено на една фотография, направена от марсохода: нито го има "преди ", нито "след ".



Естествено, това също може да е някакъв уред на извънземните, или даже марсианец, само че в случай че човек зачете мненията към тази удивителна вест, то той, както и множеството консуматори в мрежата, ще се убеди, че става дума за птица.

При това земна птица, тъй като американците снимат всичко това някъде в Канада, на пустия остров Девон, без да е летят където и да е - това е следващата галактическа спекулация на Съединени американски щати. (НАСА нарежда острова като изпитателен полигон за марсоходи).



Гари Мълън отбелязва, че това за следващ път потвърждава, че НАСА е провела всичките марсиански задачи на Земята. Щом лунните са били снимани в Холивуд, то сегашните са снимани на пустинните острови на Канада.

Неслучайно американците толкоз дълго са ни показвали "митичната Марс " като кафяв с жълто небе, както се прави в художествените филми. А когато експертите разобличиха тази измама, то се оказа, че марсианското небе по нищо не се разграничава от земното. А може би се разграничава, въпреки всичко ние по този начин и не сме го виждали.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР