На снимката: Гвардиол играе с маска в Катар.На всяко световно

...
На снимката: Гвардиол играе с маска в Катар.На всяко световно
Коментари Харесай

Грандове наддават за сина на рибар. Той блести с маска по стадионите в Катар

На фотографията: Гвардиол играе с маска в Катар.
На всяко международно състезание по футбол изгряват имената на нови звезди. Те играят в скромни тимове, само че изпозват форума за трамплин, който да ги изстреля нагоре. Такъв е казусът с хърватския национал Йошко Гвардиол. С продължения и дузпи „ шахматистите “ матират наред своите противници в Катар, а Гвардиол свети в отбрана.

Три британски тима наддават за правата на Най-ниска е офертата на „ Челси “, които са подготвени да платят 90 млн. Евро. 5 милиона по-висока е офертата на „ Манчестър Юнайтед “. „ Манчестър Сити “ пък са закръглили своето предложение на 100 милиона евро.

Ако има договорка, то тя ще превъне Йошко в най-скъпия бранител в света.

Семейстовото му несъмнено няма проблеми с парите. Това обаче не пречи на татко му Тихомир към момента работи на пазара и продава риба.

Той е риболовец откогато се помни и това му носи удовоствие. Това му е работата и си я обича.

„ Това е моят живот. Роден съм в рибарско населено място и бях риболовец. И до през днешния ден работя с риба и съм благополучен “, разяснява пред хърватските медии Тихомир.

В Катар до 20-годишния Гвадриол са сестрите му

Франка и Лорена, както и майка му Саня, до момента в който татко му остана да работи в Хърватия. Там той
играе със специфична маска
на лицето, поради строшен нос. Но това не му пречи да свети.

Утре е първият полуфинал. Меси и компания са твърдо решени да завоюват купата, която ще е първа за Лионел. Но не Лео е най-скъпият състезател, който ще се подвизава на терена.

Националният тим на Аржентина е оценен на 645 милиона евро, с съвсем 300 милиона повече от Хърватия, сочат данни на портала Transfermarkt.

Най-скъпият състезател в съблекалнята на „ гаучосите “ е нападателят на „ Интер “ Лаутаро Мартинес – 75 милиона евро. Защитникът на „ Тотнъм “ Кристиан Ромеро коства 55 милиона евро, а Лионел Меси и бранителят на „ Манчестър Юнайтед “ Лисандро Мартинес – са оценени на по 50 милиона евро.

Хърватската селекция коства 377 милиона евро. Най-скъп при „ ватрените “ е точно Йошко Гвардиол, който към този момент коства над 60 милиона евро. Следват го Матео Ковачич (40), Марсело Брозович (35), Марио Пашалич (25), Ловро Майер (22), Никола Влашич (20), Борна Соса (20).
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР