На следващото заседание на Общинския съвет в Ловеч клетва ще

...
На следващото заседание на Общинския съвет в Ловеч клетва ще
Коментари Харесай

Двама нови общински съветници полагат клетва в Ловеч

На идващото съвещание на Общинския съвет в Ловеч клетва ще положат двама нови общински съветници, оповестяват от общинската администрация.

Моника Тонкова-Генчева и Тихомир Матеев влизат на местата на Виктор Стойчев и Минчо Казанджиев, които са почнали друга работа.

Стойчев бе назначен за регионален шеф на Ловеч. Председателят на Общинския съвет Петър Цолов привиква 33-ото съвещание на 27 януари /четвъртък/. Проекто-дневният ред включва към този момент 16 точки. Сред тях са приемането на доклада за активността на Общински съвет - Ловеч, и неговите комисии за второто шестмесечие на 2021 година, годишен доклад за постъпилите заявки за достъп до социална информация за предходната година.

На съвещанието се чака още да бъде гласуван Календарът за спортните действия в Община Ловеч за 2022 година и средствата за финансиране на начинания на спортни клубове.

На вниманието на общинските съветници ще бъде и Проектът на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за изискванията и реда за сформиране на бюджетната прогноза за локалните действия за идващите три години, за сформиране, приемане, осъществяване и отчитане на бюджета на Община Ловеч, допълват от администрацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР