На шестото годишно издание – Свързани точки, на събитието за

...
На шестото годишно издание – Свързани точки, на събитието за
Коментари Харесай

Шестото годишно издание на eCommCongress е на 26 март 2020

На шестото годишно издание – Свързани точки, на събитието за електронна търговия eCommCongress, който ще се организира на 26 март 2020 година в Интер Експо Център ще се съберат още веднъж специалисти от света на електронната търговия за да споделят препоръки и положителни практики за увеличение на продажбите.
Участниците в конгреса ще могат да чуят лекции и да вземат участие в полемики в няколко съществени посоки. За посетителите, които се интересуват по какъв начин да подобрят активността на своя онлайн магазин ще се показват положителни практики за бекофис интервенции, ще се дадат рекомендации и показват сполучливи практики от електронни търговци с дълготраен опит - развили многообразни разновидности за работа с клиенти и склад.
Как без затруднения да се реализират триъгълни доставки, както и доставки в чужбина и страната ще бъдат показани в специфичен панел. Обсъждане какви са маркетинговите принадлежности, които могат да се употребяват при основаването на работещи продажбени фунии, ще бъде част от програмата на различен от панелите, в който ще разясняват и има ли модели при „ развъждането “ на лоялни клиенти.
В обособена тематика ще се дискутират актуалните и настъпващите трендове в електронната търговия. Представители на компании от разнообразни стопански сфери ще разискват своя взор в бъдещето и по какъв начин електронните търговци да се приготвят за измененията, които предстоят.
Не на последно място, по отношение на условията, които постанова Наредба Н-18, в независим панел ще се преглеждат разнообразни правни и счетоводни въпроси, СУПТО и други юридически аспекти, които са свързани с електронната търговия.
Всеки един от посетителите ще има опция да получи достъп до безвъзмездна е-книга " 29 Instagram маркетинг хак-а за онлайн магазини " с действителни образци за положителни практики в обществената мрежа на младото потомство. Допълнително за всеки онлайн търговец са готови и 19 хрумвания, с които може да разшири своята Content Marketing тактика. Те са  лесни за осъществяване, а огромна част от тях изцяло безвъзмездни.
Лектори на събитието са водещи маркетолози, дизайнери и шефове на онлайн магазини, както и адвокати и счетоводители.
В безплатният експо ъгъл за следващ път всеки може направи консултация с изложителите по значими за него въпроси свързани с електронната търговия.
Шестото издание на конгреса за електронна търговия – еCommCongress ще се състои с поддръжката на Isobar Commerce България, eMag, Gombashop и ICN.bg. Медийни сътрудници на събитието са телевизия offnews.bg, investor.bg и netinfo.bg, сп. Мениджър, b2bmedia.bg, mail.bg, mediapool.bg, smartnews.bg, technology.bg и gradat.bg.
Актуална информация за събитието може да откриете в формалния сайт  тук , както и да се регистрирате с 20% отстъпка употребявайки промо код MEDIA до 13 март 2020г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР