На шефовете на водните фирми ще бъде забранено да получават

...
На шефовете на водните фирми ще бъде забранено да получават
Коментари Харесай

Шефовете на водоснабдителни фирми ще загубят бонуси, ако изхвърлят отпадни води в морето, тъй като торите защитят трудовия план

На шефовете на водните компании ще бъде неразрешено да получават бонуси, в случай че се откри, че демонстрират незаконна немарливост във връзка с замърсяването на реките и морето.

Министрите бяха упрекнати, че са били „ засрамени “ да одобряват проектите на лейбъристите да бъдат строги по отношение на фирмите, упрекнати за разливи. Ръководителите са получили £26 милиона бонуси от 2019 година макар вредата за околната среда.

Министърът на околната среда Стив Баркли сподели пред The ​​Times: „ Никой не би трябвало да печели от нелегално държание и е време шефовете на водоснабдителните компании да поемат отговорност за това. ”

Ofwat, регулаторът, ще се съветва какво би трябвало да задейства бонус възбрана. Може да включва компании, които са били сполучливо преследвани за най-сериозните категории замърсяване, като да вземем за пример доста замърсяване на място за къпане. Промяната, която ще важи за основните изпълнителни шефове и всички членове на борда, ще влезе в действие от април.

Няколко ръководители...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР