На съвместно заседание СДС-Варна, Движение Гергьовден и Съюзът на репресираните

...
На съвместно заседание СДС-Варна, Движение Гергьовден и Съюзът на репресираните
Коментари Харесай

СДС, „Гергьовден” и Съюзът на репресираните във Варна работят заедно за Евроизборите

На взаимно съвещание СДС-Варна, „ Движение Гергьовден ” и Съюзът на репресираните взеха решения за взаимни начинания в оставащите дни до края на акцията. Участваха ръководителят на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев, регионалният координатор на „ Гергьовден ” Ирина Делчева и водачът на Съюза на репресираните Кольо Петков.

Движение „ Гергьовден ” и Съюзът на репресираните също са част от съглашението за поддръжка на единствената дясна евролиста ГЕРБ-СДС в идните на 26 май избори за Европейски парламент. Във Варна тези политически сили си сътрудничат в общи предизборни щабове в петте региона на града. В съвещанието участваха ръководителите на районните организации на Съюз на демократичните сили, както и районните координатори на „ Движение Гергьовден ” и на варненския Съюз на репресираните. Решенията от съвещанието бяха свързани с графиците за последните дни от акцията и самия избирателен ден.

Акцент в общите начинания е предизборното мероприятие на 18 май във Варна в зала „ Димят ”, в което ще вземат участие Алексаднър Йорданов, шести в листата на ГЕРБ-СДС и организационният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров, който е на почетното 17-място. Варненски представители от трите политически обединения ще има и на 19 май в Арена „ Армеец ”, където следва главното събитие в акцията на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, на което се чака да участва водачът на Европейската национална партия Манфред Вебер.

Политическата визия на съдружниците се показва в убеждението, че във Варненския избирателен регион листата на ГЕРБ-СДС би трябвало да съчетае политическите разбирания на дясното пространство за Европарламента и идеята на България, защитавана от ЕНП. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР