На съвместен брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съпредседателят на

...
На съвместен брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съпредседателят на
Коментари Харесай

Обрат: ГЕРБ и ПП-ДБ поискаха оставките на управителя и подуправителя на НЗОК

На взаимен брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов и  министърът на финансите и съпредседател на “Продължаваме смяната ” Асен Василев обявиха, че ще насочат молба шефът и подуправителят на НЗОК да създадат крачка обратно и да подадат оставки. Тримата са разискали на среща изработването на правилник, по който да се случват назначенията в регулаторните органи. 

С оглед на това, че беше изопачен изборът на управлението на НЗОК, ще отправим молба към шефът и подуправителят да създадат крачка обратно, без това да е обвързвано с някакъв упрек към тях, с цел да можем да стартираме процедурата на чисто, показаха те.

Проведохме среща по отношение на вчерашното гласоподаване, което сътвори проблем, както знаете ние през цялото време поставяме изпитание да не позволяваме плаващи болшинства. Мнозинството, което поддържа кабинета Денков – Габриел, би трябвало да взема решения дружно по основните въпроси на ръководството и по излъчването на регулаторите, съобщи Христо Иванов. 
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР