На руския президент Владимир Путин се доверяват 81,3 процента от

...
На руския президент Владимир Путин се доверяват 81,3 процента от
Коментари Харесай

Разкриха нивото на доверие на руснаците към Путин

На съветския президент Владимир Путин се доверяват 81,3 % от жителите. Такива данни разкри Всеруският център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ), написа Лента.ру

Съобщава се, че равнището на утвърждение на активността на президента е 78,4 % . Освен това жителите показаха доверието си и към други съветски политици. Така 52,3% от интервюираните утвърждават активността на държавното управление, а 52,5% от интервюираните утвърждават работата на министър-председателя на страната Михаил Мишустин. 63,8 % от руснаците му са декларирали доверие.

Ръководителят на Централен комитет на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов печели доверието на 30,4 % от жителите, за водачът на " Справедлива Русия - За истината " Сергей Миронов - са 29,5 % от интервюираните, ръководителят на партията " Нови хора " Алексей Нечаев - е с 9,7 %.

Нивото на поддръжка за партия " Единна Русия " набъбна с 0,7 процентни пункта през последната седмица и доближи 41,2 %. Комунистическата партия е подкрепена от 11,2 % от жителите, Либералнодемократическата партия - 8,4 %, " Справедлива Русия - за истината " - 5,7 %, и " Новите хора " - 4,5 %.

В началото на май ВЦИОМ разкри данни от проучвания за единството на руснаците. Стана известно, че половината от жителите се гордеят със страната , когато мислят за нея, 43 % - я обичат. Също по този начин обединяването към президента в изискванията на стопански и филантропични наказания на Запада беше подкрепено от 81 % от жителите, написа Лента.ру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР