На рождения си ден тя разказва за трънливия път без

...
На рождения си ден тя разказва за трънливия път без
Коментари Харесай

Мутри ме заплашиха на 40-ия ден: Шарлопова

На рождения си ден тя споделя за трънливия път без любовта

За последните близо 6 години от гибелта на брачна половинка ѝ – предприемачът Стефан Шарлопов, тя трябваше да смени любовната приказка, с приказката за акули - бизнесът. Път, който се оказа мъчно начинание за момичето от Пловдив с тапия по микробиология и генетика. Тя трябваше да премисли живота си и да се трансформира в водач, без да губи човечността си.

Ето какво описа пред Мон Дьо по Нова тв.

" Още на 40-тия ден от гибелта на Стефан, дойдоха в офиса, бяха пратили човек от силовите групи да ме сплаши. Изгоних го. Никой от тях не ми върна парите. Опитаха се да ме мачкат, тъй като останах сама. Имаше няколко опита да ме откажат от бизнеса с хотели. Имаше лист с имена, на които брачна половинка ми дължеше пари. Издължих се на всички, въпреки да не бяха доста ", изясни тя. 

Определя се като по-стабилна и приемаща. " Успях да се намеря, да се изправя против себе си и да се харесам. Губих религия в Господ, сърдих му се, че ме е изоставил, само че трябваше да мина през всичко това. Съдбата ми сподели, че мога да пребивавам без Стефан. Много мъчно ми беше да се разделя с огромната щерка на мъжа ми - Ева. Никога не съм си представяла това, само че тя реши да се развива другаде. Приемах я за доста непосредствен човек, израсна пред очите ми ", споделя бизнесдамата.

Налага ѝ се да унищожи предубеждението, че е била жена в сянката на мъжа си. И когато всички погледи бяха вперени в нея, Бояна Шарлапова трябваше да покаже по какъв начин се основава сполучлива бизнес жена. Нейната културна карта сподели какъв брой бързо се съкратяват невидимите граници в този мъжки свят. Бояна си върна силата, одобри смяната, изправи се пред страховете си и в този момент жъне плодовете на своя триумф и благополучие. В момента Шарлопова е справочник за превъзмогване на страстите и намирането на вътрешна мощ. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР