На редовното си заседание в петък народните представители ще гласуват

...
На редовното си заседание в петък народните представители ще гласуват
Коментари Харесай

Депутатите избират ръководства на парламентарните комисии

На постоянното си съвещание в петък народните представители ще гласоподават проекторешения по отношение на избор на управления и промени в непрекъснати комисии на Народното събрание. Проектите на решения са импортирани от Десислава Атанасова и Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Депутатите ще гласоподават и Проект на решение за приемане на процедурни правила за изискванията и реда за предлагането на претендент за подуправител – началник на ръководство „ Банково “ и на претендент за подуправител – началник на ръководство „ Емисионно “ на Българската национална банка, показване и обществено обявяване на документите и чуването на претендентите в Комисията по бюджет и финанси, както и процедурата за избор от Народното събрание. Вносител е Комисията по бюджет и финанси.

Освен това народните представители ще гласоподават и Проект на решение за приемане на процедурни правила за изискванията и реда за предложение на претенденти за двама заместник-председатели и двама членове на Сметната палата, показване и обществено обявяване на документите и чуването на претендентите в Комисията по бюджет и финанси, както и процедурата за избор от Народното събрание Вносител е Комисията по бюджет и финанси.

Депутатите ще проведат и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за правосъдната власт, както и първо гласоподаване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за придвижването по пътищата. Освен това ще гласоподават на първо четене и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР