На редакционния имейл на Искра.бг бе получен имейл от Борислав

...
На редакционния имейл на Искра.бг бе получен имейл от Борислав
Коментари Харесай

Борислав Лазаров пита: Има ли чадър от полицията и Прокуратура над фамилия Белишки?

На публицистичния имейл на Искра.бг бе получен имейл от Борислав Лазаров от село Елшица, ръководител на СИК 132000020. В него той твърди, че е заплашван от сина на кмета на Панагюрище . Препубликуваме наличието на сигнала:

„ С сегашния си сигнал желая да алармирам Вас за заканите за живота и здравето ми от страна на лицето Иван Белишки, наследник на кмета на Панагюрище Никола Белишки за това, че в обществени мрежи във Фейсбук с и в персонални чатове ме заплашва за това, че споделям изявления на съперника на Никола Белишки – господин Желязко Гагов.

Лицето Иван Белишки не зачита никакви закони и ме заплашва не за първи път, а поради и това, че през 2019 година по време на изборите бях грубо пребит пред дома си за това, че агитирах за съперника на Никола Белишки.

Страх ме е за живота и здравето ми и Ви апелирам за публичност, с цел да не се потули и това следствие против лицето Иван Белишки, който понастоящем е и обвиняем за закани против други лица и има голям брой престъпни регистрации за същото и други закононарушения.

Предал съм непринудено на полицията мобилния си телефон, на който получавах допоследно заканите, с цел да имат достъп до Фейсбук профила ми, с цел да се убедят, че заканите са действителни! Мога да дава достъп и на медиите до Фейсбук профила ми, с цел да видят с очи заканите, които получавам от лицето Иван Белишки!!!

Най-вероятно е истина, че в полицията в област Пазарджик има чадър над семейството „ Белишки “ поради писмото, което получих с информация на електронната поща от името Дако Маринов, а и многото престъпни прояви на Иван Белишки и неналичието на влезнали в действие присъди за същите. Както и бавенето на преписки, досъдени производства и каузи против Иван Белишки от Прокуратура, съд, полиция!!!

Въпроса ми, който си задавам, е – „ Има ли чадър от страна на РУ-Панагюрище, ОДМВР-Пазарджик, както и от страна на прокурор Николай Топкаров, при Търговско отделение на Районната прокуратура-Пазарджик по над 80% от жалбите? “. Всичките са с наблюдаващ прокурор Николай Топкаров и всичките завършват с отвод да се образува досъдебно произвеждане. По последните закани от страна на Иван Белишки против мен наблюдващ прокурор по ПР ПР 5577/23 година на РП-Панагюрище отново сякаш инцидентно е определен Николай Топкаров. Аз запитвам – „ Осигурява ли този прокурор чадър над Иван Белишки? “ Предвид това, че след закани на същия през 2019 година, когато татко му Никола Белишки беше претендент за кмет за трети мандат, бях пребит пред дома ми и макар че видях индивида, който ме и заплаши с револвер отново наблюдаващ прокурор беше Николай Топкаров и делото от 2019 година прашасва в някое мазе след прекъсването му от прокурор Топкаров!!!

Сега съм изискал да ми се назначи длъжностен повереник по делото за закани от страна на Иван Белишки, само че и до ден сегашен отговор от полицията и Прокуратурата – няма, а аз имам подозрения и че това закононарушение ще бъде заметено под килима като това от 2019 година за побоя над мен!!!

Моля за подпомагане от Вас медии, с цел да има правдивост и наказателно гонене против Иван Белишки! “

Към имейла са прекъснати три pdf файла , в които се съдържат изявления във Фейсбук и персонални чатове, с които можете да се запознаете – ТУК , ТУК и ТУК , както и две фотоси.

Прокуратура. Снимка: Борислав Лазаров Прокуратура. Снимка: Борислав Лазаров

От Искра.бг оставаме разполагаем на всички наранени страни да изкажат позициите си. Те могат да се свържат с нас на публицистичните телефони или на [email protected]

Очакваме вашите фотоси и сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР