На разговорите с президента ще поискаме третия мандат да бъде

...
На разговорите с президента ще поискаме третия мандат да бъде
Коментари Харесай

Изненада! Кой ще поиска третия мандат от Радев

На диалозите с президента ще желаяме третия мандат да бъде връчен на нас. Крайно време да се даде мандат на пробългарска партия. Ще желаеме несъгласие върху закупуване на още осем хартиени самолета F-16. Това сподели за " Твоят ден " Николай Дренчев от " Възраждане ".

По думите му е наложителен референдум за приемане на еврото. " Така ще запазим финансовата си самостоятелност. Радев може да наложи несъгласие и да сезира Конституционен съд. Напълно е допустимо да опитаме да съставим държавно управление, имаме концепция да е на малцинството. Това е опция за излизане от рецесията ", счита той. 
-->
Според него има два метода България да се оттласне от дъното - в случай че има нови избори или евроатлантическите партии малко да премислят позициите си и да водят по-независима политика. Искахме с Българска социалистическа партия да сезираме Конституционен съд за даване на оръжие за Украйна, само че не можахме да се обединим, те си трансформират решенията. Ние преди всичко гледаме ползите на българските жители, а другите гледат евроатлантическата взаимност ", уточни Дренчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР