На Рашков не му обръщайте внимание. Децата сигурно са чели

...
На Рашков не му обръщайте внимание. Децата сигурно са чели
Коментари Харесай

Борисов посочи лъжливото овчарче на Радев и нахока Слави

На Рашков не му обръщайте внимание. Децата несъмнено са чели приказката за Лъжливото овчарче. Той си лъже от първия ден. Първо лъже, че сме подслушвали, след това, че сме яли хора, а в този момент, че сме купували гласове.

„ Той обаче не е отговорен. Той си е червен болшевик. По-скоро е значимо кой се крие зад него. Спомняте ли си кой му постави началника на кабинета и по какъв начин го махната. Рашков прави мръсната работа на другите политически партии и най-много на Радев “, отсече водачът на ГЕРБ.

„ Слави за 2 акции се видя с 50 студента в Пловдив. Ние има какво да покажем и по тази причина приказваме “, безапелационен е експремиерът.

„ Обхода на Пазарджик са спрели, Хемус стопираха, скоростната жп линия стопираха, парите на докторите стопираха и имунизацията стопираха “, добави Борисов.

„ Искам да ви помоля за едно. Изборите ще дойдат, ще ги проведат, ще ги манипулират. Какво ще изкарат от тези машини, ще забележим. Ние въпреки всичко би трябвало да гласуваме “, сподели той.

„ Ние би трябвало да имаме подготвеност, като омажат всичко, да реагираме. След Орешарски заварихме 6 милиарда 700 млн. дълг. Българска социалистическа партия е международният първенец по банкрутиране на банки “, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ прикани да се гласоподава на 11-и, с цел да ГЕРБ има моралното право да приказва.

„ Здравият разсъдък би трябвало да победи, тъй като народът заслужава добра орис. Ей тука баба Тиша ми сподели, че толкоз пари от пенсии не е виждала “, сподели той.

Борисов прикани хората да се имунизират и сподели, че не спекулира с тази тематика:

„ Идва вълна на Делта вируса. Септември-октомври ще ни затисне крепко. Тогава отново ще сме заболели и ще има напън на лечебните заведения. Другият месец ще изхвърлят имунизациите, тъй като ще им изтече годността “, сподели той.

Той още веднъж сподели на хората да не се плашат от лъжливите овчарчета, а да гласоподават. „ Каквото и да създадат като държавно управление, в случай че ние си останем първа мощ, то те ще се провалят “, призна той.

„ Слави дигал резултат? С кое, та той не се е посочил. По кое има мнение и тематика. Нека не гледаме въпреки всичко непознатите къщички, а да си гледаме нашата “, приключи той.



Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР