На провелата се в неделя вечерта церемония по раздаване на

...
На провелата се в неделя вечерта церемония по раздаване на
Коментари Харесай

Кендъл Дженър показва акне, без да й пука

На провелата се в неделя вечерта гала по разпределяне на премиите Златен глобус, Кендъл Дженър мина по аления килим наедно с редица кино звезди. Тя съблюдава дрескода на събитието и заложи на черна рокля с много къса предница и дълъг шлейф с тюл.

Но някак акцентът върху визията на Кендъл не падна на нейния тоалет, а на лицето й. Въпреки че от Vogue споделиха фотоси от бекстейджа, на които се вижда по какъв начин усърдно гримьори и фризьори се грижат за Дженър, на аления килим всичките й дефекти лъснаха .

 Снимка 332956

В този случай визираме множеството пъпки по лицето на риалити звездата . Въпреки че кожата й е надалеч от съвършената, тя театралничи самонадеяно пред десетките камери. Проблемите й с акнето не останаха незабелязани , само че това ни минимум не я смути.

Кендъл Дженър не един път е говорила за кожните си проблеми, които са били същинско призрачен сън през пубертета. Въпреки че през днешния ден разполага със солидни финансови благоприятни условия, пъпките не престават да са на лицето й. А на нея продължава да не й пука.

 Кендъл Дженър и Бела Хадид хващат загар на Бахамите
Кендъл Дженър и Бела Хадид хващат загар на Бахамите

Красавиците са в женско обграждане

" Никога не позволявай тази гнусота да те спре ", написа Кендъл в Туитър. Нейният коментар е по отношение на изразено мнение, че Дженър не се свени да се демонстрира, да се държи като суперзвезда и да се фука с акнето си .

 Снимка 332957

А това е значим урок за всички младежи , които се борят със същите несгоди, само че не могат да се похвалят със самочувствие като нейното.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР