На пресконференцията в Hackney Empire в Лондон The Rolling Stones

...
На пресконференцията в Hackney Empire в Лондон The Rolling Stones
Коментари Харесай

18 години чакане: The Rolling Stones обявиха новия албум Hackney Diamonds

На конференцията в Hackney Empire в Лондон The Rolling Stones оповестиха детайлности за първия си албум с нови песни от съвсем две десетилетия, озаглавен Hackney Diamonds.

Името на албума идва от остаряла жаргонна фраза в Източен Лондон, отнасяща се за счупено стъкло, като по-конкретно става дума за части от автомобилни стъкла и витрини в резултат на обир.

Включващ съзвездие от гост-изпълнители, в това число Лейди Гага, Стиви Уондър и някогашния басист на Stones Бил Уайман, албумът съдържа и последните записи с групата на починалия барабанист Чарли Уотс, който се появява в две песни, написа The Guardian.

Hackney Diamonds има вълнуващият прицел на Jagger-Richards, добавя изданието, напомняйки за първия път, в който Мик Джагър и Кийт Ричардс пишат албум с нова музика след A Bigger Bang през 2005 година Това е първият студиен албум след сбирката от блус кавъри от 2016 година - Blue & Lonesome.

Като съавтор на три песни взе участие продуцентът на албума Андрю Уот, прочут с това, че е основал редица скорошни хитови албуми на реализатори като Елтън Джон, Джъстин Бийбър, Иги Поп, Пост Малоун и Майли Сайръс.

В първия сингъл Angry, стартиран дружно с анонса на албума, Джагър е в типичната си хулиганска форма. Задвижван от класическите рифове на Стоунс, съчетани с навирен темп, 80-годишната звезда пее: „ Не е валяло от месец, реката е пресъхнала / не сме правили обич и желая да знам за какво “.

Понастоящем няма съществени рецензии на албума – един тип ембарго преди формалната дата на издаването на 20 октомври, показва The Guardian.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР