На предстоящия вот на 27.10.2019г. местната коалиция ГЕРБ(СДС) издигна Мартин

...
На предстоящия вот на 27.10.2019г. местната коалиция ГЕРБ(СДС) издигна Мартин
Коментари Харесай

Мартин Асенов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Божурище

На идния избор на 27.10.2019г. локалната коалиция ГЕРБ(СДС) издигна Мартин Асенов за кмет на община Божурище. Той е и лидер на листата, която е формирана от напълно нови лица.

Мартин Асенов е агроном растителна отбрана, като сега приключва магистратура в Лесотехническия университет. Има и магисърска степен - „ Финанси " от Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси. Трудовата си кариера стартира в община Божурище - работил е 4 години като специалист в отдел " Екология, локални налози и такси, и общинска благосъстоятелност ".

„ За мен община Божурище е идея. Имам опита и силата да осъществявам планове в интерес на жителите на общината. " - разяснява Мартин Асенов на старта на предизборната акция.

„ Ще се боря за всеки глас, ще слушам всеки гласоподавател ".

Инвестиции в инфраструктурата, сигурността на хората, обществените действия и екологията са измежду акцентите на претендент кмета. Програмата му е отворена и към младите, тъй като задачата на екипа е да обезпечи удобна среда за развиване на всеки, с цел да могат останат и да развиват района.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР