На пръв поглед думите романтика и мъж звучат като оксиморон,

На пръв поглед думите романтика и мъж звучат като оксиморон, ...

Романтичните жестове, за които мъжете не признават, че копнеят.


На пръв поглед думите романтика и мъж звучат като оксиморон, нали? В днешно време повечето жени трудно биха допуснали, че някъде по света може да съществува романтичен мъж. Вероятността пък да попаднете на дами, които да познават такъв, дори е още по-малка. Колкото и да не ни се вярва обаче, оказва се, че грешим. Мъжете харесват да ухажват, но също като жените, и те копнеят да бъдат от време на време поглезвани, пише flagman.bg. Вижте за кои романтични жестове жадуват господата, но няма да ви признаят:
Да го изненадате с подарък
Мъжете също обичат приятните изненади. Дали ще е под формата на материален подарък, вкусна гозба за вечеря или зашеметяващ стриптийз, няма значение. Важното е да им доставите онова удоволствие, за което копнее всяко влюбено момче.
Да му говорите нежно
Мъжете обожават чувствения женски шепот. Говорете му тихо, бавно и нежно. Споделете му мил спомен или приятен момент от деня. Усмихнете се. Гледайте го в очите. Покажете му, че този човек ви вълнува силно и изпитвате изключителен интерес към неговата личност. Това не само ще поласкае мъжкото му его, но и ще го развълнува както на духовно, така и на физическо ниво.

Източник: fakti.bg