На прага на седмата година от излизането си, No Man’s

...
На прага на седмата година от излизането си, No Man’s
Коментари Харесай

Hello Games обявиха следващото голямо допълнение към света на No Man’s Sky

На прага на седмата година от излизането си, No Man’s Sky получава най-голямото обновяване за 2023 с Echoes и Patch 4.4.1.

Тези седем години напълно не бяха толкоз лесни за Щон Мъри и Hello Games. Убеден съм, че си спомняте всички тези обещания на Мъри преди излизането на No Man’s Sky и това, което се случи след премиерата на играта. Но с времето разработчикът съумя да усъвършенства нещата, а обещаните, само че изчезнали характерности при премиерата на No Man’s Sky, последователно влязоха във вселената на плана. Днес играта може да се похвали с над 200 000 ревюта в Steam, от които множеството са маркирани като позитивни и признанието на доста геймъри за добре свършената работа от Hello Games.

Тази седмица беше обявено Echo, голямо обновяване за играта, което ще показа напълно новата роборизирана раса на Автофагите. Заедно с тях идва огромна нова история, задачи, кораби и даже езика им, който ще може да усвоите свободно. Нанесени са усъвършенствания по доста от главните системи на играта, като да вземем за пример опцията да водите същински звездни борби с товарните кораби, изцяло разрушаеми и усъвършенствани. Въвеждат се нови оръжия, измежду които и могъщият Атлантид. Появява се и опцията за основаването на специфични холографски музеи с вашите открития, с които да се хвалите пред вашите другари, ще има и напълно нова задача за тези, които обичат да изследват звездните пространства посредством VOYAGER. Освен това и още доста други неща, които ще откриете в Echoes, Hello Games не престават да усъвършенстват стабилността на играта, общото показване и качеството.

Пълният лист с промени, които идват с обновяване 4.4.1, може да видите тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР