На прага на новата учебна година Висшето училище по застраховане

...
На прага на новата учебна година Висшето училище по застраховане
Коментари Харесай

ВУЗФ среща студенти с водещи бизнес експерти

На прага на новата образователна година Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси провежда специфична среща, на която ще срещне бъдещи и сегашни студенти с водещи специалисти от разнообразни сфери на бизнеса. Тя ще се организира на 26 септември, от 18 часа, в 501 зала на университета, и е открита и безвъзмездна за всички, които желаят да научат повече за бизнес нововъведенията, предприемачеството и уменията на бъдещето. Темата, под която ще протече събитието, е „ Бизнесът приказва “, а задачата й е да даде опция на младото потомство да разбере каква е тайната към кариерно израстване в динамично изменящата се цифрова среда от тези, които не просто наблюдават трендовете в целия бизнес развой, само че са и техният мотор.

Студентите ще имат опция да се срещнат със експерти от най-голямата информационна група у нас Ogilvy Sofia, софтуерната академия ERP Academy, както и с известните публицисти и телевизионни водещи Лора Крумова и Галя Щърбева. Сред специфичните посетители ще бъдат и представители от бизнес мрежата за нововъведения, стабилно развиване и чисти технологии Cleantech Bulgaria, фасилити мениджмънт компанията WiFiBulgaria, а специалисти от водещия уебсайт за недвижими парцели Imoti.net ще опишат повече за това по какъв начин ще се промени пазарът на недвижими парцели у нас и какви вероятности ще се отворят за кариерно развиване в сферата през идващите години.

Дигиталните трансформации, които предстоят, измененията във финансите и в застрахователните процеси, проблемите в областта на кръговата стопанска система и бизнес логиката на психиката ще бъдат също част от тематиките, които ще бъдат на фокус по време на срещата. Събитието се провежда като част от дълготрайната задача на университета да сътвори ефикасна връзка сред висшето обучение и бизнеса, подготвяйки експерти за специалности, от които пазарът има потребност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР