На прага на 81-та си годишнина, която ще чества на

...
На прага на 81-та си годишнина, която ще чества на
Коментари Харесай

Старият политически вълк Берлускони шашна всички с мераците и визията си

На прага на 81-та си годишнина, която ще празнува на 29-ти септември, четирикратният министър-председател на Италия Силвио Берлускони отново се готви да става министър председател. И с цел да се хареса на гласоподавателите си, които ще бъдат призовани пред урните идната пролет, през отиващото си лято той е измършавял с цели 15 кг, написа в. Монитор.

Съответно рейтингът му в постоянните социологически изследвания за отношението на италианците към техните политици скочи внезапно нагоре, а политическите наблюдаващи го качиха още веднъж на пиедестала на водач на десницата в страната.

Разбира се, с цел да получи нейната номинация за премиерското кресло, Берлускони би трябвало да се пребори със съдружника – съперник Матео Салвини – лидера на партията Северна Лига. Политическите оракули на Апенините обаче са сигурни, че номинацията на остарелия политически вълк е в забрадка вързана, даже в случай че за задачата в десницата бъдат проведени първоначални избори.

Но това, което вълнува в последно време италианците, е рецептата за сполучливата битка на Берлускони с непотребните килограми. Защото в средата на лятото той престоя няколко дни в фамозна клиника за дезинтоксикация и намаляване, само че там могат да се смъкват най-много 3-4 кг. После любознанието на всеобщия гражданин на Апенините бе подкладено от изказването по малкия екран на прочут диетолог, който разгласи, че експремиерът се бил преборил с наднорменото тегло и върнал боевата си форма на печен политик, тъй като от юни ядял всеки ден обичаната на италианците гозба – спагети, зехтин, чесън и смлени червени люти чушлета.

Изцепката възмути първо чиновниците в офиса на Берлускони, които припомниха, че той ненавижда чесъна и даже е алергичен към него, а след това персоналният му доктор проф. Алберто Дзангрило изясни обширно по малкия екран по какъв начин стоят нещата. Ами към този момент съвсем три месеца пациентът му всеки ден навъртал по пет километра пешком за 1 час, след това плувал още час с инструктор и най-после укрепвал мускулите с извършения в персоналния си фитнес център. Що се отнася до диетата, той хапвал единствено бели меса, задушени зеленчуци и ябълки – никакви сладки и изобщо въглехидрати. Но най-важното за физическото и душевното подсилване на експремиера било това, че от три месеца той постоянно си лягал преди среднощ, а не като преди към 2 – 3 часа сутринта.

Самият пък Берлускони не крие насладата си от свалените килограми и в последно време не пропуща да се снима за вестници и списания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР